Nieuwe zanger van Sela

Ik heb deze keer geen nieuw liedje; maar wel ander groot nieuws! Vandaag (woensdag 28 september) is bekendgemaakt dat ik per 1 januari 2023 Frans Korpershoek zal opvolgen als zanger bij de band Sela. Ik word deel van deze 7-koppige band (die je misschien wel kent) en de missie waar Sela voor staat: ‘Nieuwe liederen schrijven en zingen voor de kerk van nu.’

Het is een geweldige nieuwe stap waar ik enorm naar uitkijk. Afgelopen donderdag mocht ik in Scherpenzeel al een half concert meezingen (zie bovenstaande foto – Henri Doornbos) om alvast wat te proeven van deze nieuwe fase. En ook zal ik komende weken nog meezingen bij een aantal andere concerten. De tijd die ik tot nu toe heb doorgebracht met de band smaakt naar meer en ik hoop samen met hen vorm te geven aan de missie van Sela.

Voor mijn solowerk betekent het dat ik de komende maanden nog wat singles zal uitbrengen en mij daarna, vanaf januari, volledig zal richten op Sela.

Naast mij komt ook Arnold Dekker nieuw bij de band. Hij is op toetsen de vervanger van Adrian Roest.

Het voelt af en toe nog wat onwerkelijk; maar ik heb er zoveel zin! Het gaat volgens mij heel bijzonder worden!

Máár tot 1 januari blijf ik uiteraard niet stilzitten. Er komt nieuwe muziek aan! Ik houd op je de hoogte!

Groeten,
Lars